Om moi!

En tjej av årgång 1983. Lever i Luleå, några (flera!) mil söder om Polcirkeln. En stad som jag både älskar och avskyr. Här finns de flesta av de viktigaste människorna i mitt liv, en handfull finns i Stockholm och några till i Skåne.

10 Maj 2007 kom Haeyli in i mitt liv. Mitt liv är rikare, värdefullare och klart bättre med henne i det. Mer frustrerande och något tröttare, men fan så mycket bättre.

I januari 2012 hittade vi Emil. Han kom hit och sen åkte han liksom aldrig. Så nu bor vi tillsammans alla tre och delar på allt som hör vardagen till när 2 envisa personer ska leva ihop med någon god och renhjärtad som vår Emil.

Vår vardag är sån att den ena dagen aldrig är den andra lik, till Emils stora förtret. Jag håller på att lära mig att det som sker, det sker och att det inte är någon som helst idé att försöka förstå sig på eller göra logik av världen. Har man tur finner man en människa eller två man kan lita på i vått och torrt, har man otur visar det sig att vissa människor inte är vad man trodde. Allt är en del av det oförutsägbara liv vi alla lever!

Jag är drottningen av två sidor. Jag gör allt som är motsatser till varandra. Jag är en tvilling av stora mått. Jag är glad och ledsen, jag är lat och driftig, jag är passionerad och tråkig. Jag är allt och mer än så. Inte bättre än någon annan, men inte sämre än någon heller. Inte lagom och inte för mycket och aldrig för lite. Motstridig men lycklig med det som är jag. Kanske inte alltid enkel att förstå, men älskvärd och omtänksam.

Jag har egentligen ett helt vanligt liv, som jag försöker maskera som flärdfullt. Om det är så eller inte får Du avgöra själv!

Välkommen till vår vardag, mitt kaos ;)

Annonser

One thought on “Om moi!

  1. evelina! hitat din blogg, det är du.du skulle kunna skapa ännu nåt mer av ditt skrivande som är så härligt direkt och spontant.skriv en bok….håller du på att läsa för ditt körkort nu? vi ses hos kajsa på lördag, det ska bli kul att se dig och din lilla mage och din kära sambo. kram lena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s