Mot annat mål.

20130411-082533.jpg

Vi har installerat en rolig app, min vackra man och jag. Blommor & Bin heter den. Där får man fylla i sånt man skulle vilja göra enligt tre kategorier. Kanske kan jag, kanske kan du och kanske kan vi. De saker man båda fyllt i matchas sen och så får man en matchning per dag. Man får alltså aldrig veta vad den andre fyllt i om man inte själv valt samma. Appen är från RFSU och rätt kul.

Igår kom ”kanske kan vi… Ta en weekend tillsammans”. (Vilket får sägas vara ett av de mest ”snälla” alternativ man kunde välja…)

Och det är precis vad vi gör idag – vi tar tåget till Riksgränsen och stannar där till på söndag. Allt det här är möjligt delvis tack vare att boendet betalades av Emils familjs födelsedagspresent till oss.

Men den största hjälten är min mamma. Hon kommer ta hand om Haeyli (hos oss) och göra sånt som Mommo och Haeyli brukar göra tillsammans. Äta gröt, spela spel och läsa böcker. Det är helt awesome och det är så skönt att säga hejdå till H och veta att hon kommer ha det så mycket roligare än hon skulle haft med oss.

Och så det bästa – påsen med käk. Fisksoppa, oxfilépasta och allt vad det nu var. Medskickad pasta, ris, vin, aioli, sallad och allt möjligt annat som kommer göra den här helgen till en matorgie. Helt underbart att glida in till vandrarhemmet efter en hel dag i backen och värma mat som redan är lagad. I MJUKISBYXOR.

Så tack älskade familj för att ni gör det så lätt att ta hand om kärleken. Jag älskar er alla.

Kram Ew.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s