Wooooa.

Världen är hård och orättvis. Sverige också. Men allt jag älskar finns i denna värld, ingen annanstans. Eller jo, norrsken. Det finns ju i himlen. Men det är också jorden, typ. Så jag avskärmar mig från ont och blundar, eller så går jag all in och översköljs av att försöka avhjälpa det onda jag kan rå på. Men då glömmer jag det goda och slutar kunna se det som är fint. Jag blir skuldbelagd över alla kanaler vi har på tv, tänker på allt vi egentligen inte behöver som vi skulle kunna avyttra för att tiden dessa ting tar av oss skulle kunna läggas på att hjälpa. Jag är liksom livrädd för dubbelmoralen, och alltihop leder alltså till något ännu värre – att jag blundar.

Som tonåring var jag arg som fan, på allt möjligt. Sen blev jag myndig och slutade vara arg, eller rättare sagt såg jag till att befinna mig i ett tillstånd där jag inte kunde bli arg alternativt sket i allt man kunde bli arg över. Jag kände inte så mycket alls. Och sen följde flera år där jag lade all min energi på att kunna resa mig upp ur sängen åtminstone varannan dag. Och sen kom H. Då såg jag världen igen, men med rosa fluff runt allting. Jorden snurrade för mig kring henne på samma sätt som hon nu tror att jorden snurrar kring henne.

Men nu är jag nästan 30 år gammal. Jag har mer än halva livet kvar, kanske har jag bara levt 1/3 av det. Och. Jag är liksom redo för att lära mig bekämpa det onda men tillåta mig njuta av det goda. Utan dåligt samvete för att jag använder min iPad för att göra det ;)

Imorgon ska jag fika med en person som tillsammans med sin fru verkar ha en balans mellan sånt här, kanske får be om lite tips. Som jag kan skriva in i molnet och alltid ha tillgängligt. För luften är fri. Eller, det är den ju inte längre… Nåväl.

Kram Ew.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s