Ursäkter.

Jag avskyr att duscha och jag vill verkligen komma över det. Jag gillar nämligen att träna och då måste man duscha. Det innebär att jag de flesta dagar i veckan får sega mig in under rinnande vatten. Värsta slöseriet med tid ju. För jag gillar känslan efteråt, att slappa helt nyduschad och fräsch framför någon serie eller med någon bok. Men vägen dit är evighetslång. Ofta fastnar jag här istället, framför datorn. Och så går tiden helt enkelt. Och det blir sent. Det är skadat, man har ju duschat jävligt många gånger i sitt liv så varför ogilla det?

Det är nog att det är så bökigt. Och med lugg är det ännu bökigare för man måste torka den på en gång, med hårtork. Jag som avskyr att använda hårtork. Innan min lugg använde jag den max 4 gånger per år. Nu används den 4-6 gånger i veckan liksom. Det är nämligen ett sätt jag smiter på, jag tvättar inte håret lika ofta som jag duschar, det är mindre jobbigt då. Men när jag tränat måste jag tvätta håret och numera tränar jag ju faktiskt flera gånger i veckan.

Det här är ett sjukt problem att ha, ett fånigt problem. Men jag AVSKYR att duscha. Rakhyvelns inblandning är en annan anledning till att det är jobbigt att duscha, det tar också tid.

Ja, jag har riktiga problem också faktiskt. Som att jag kanske ska gå ut nästa helg och inte har några kläder. Eller att vi ska till Umeå om 2 veckor och jag inte har några kläder. Och att jag skulle behöva få upp mina lampor, men inte har borrmaskin, kraft, längd eller person med dessa egenskaper.

Nu har jag slut ursäkter. Om det ska bli något mys med bok innan läggdags är det bara att stövla mot duschen. Nu. Eller, jag måste bädda sängen först…

//Ew.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s