To early.

Igår avslutades kvällen med att jag kastade mig i säng efter att ha spytt. Anledningen till att jag spydde var, som så många gånger förr, att jag läste om benhinneinflammation och alternativa behandlingar. Benhinneinflammation är det äckligaste jag vet. Jag har haft varierande grader och stadier men gemensamt är att alla har en sån äcklig smärta. En rejäl fullskalig inflammation botar man bara med lång vila, så illa har det aldrig varit, mer än en månad har det aldrig suttit i och jag har inte varit beroende av kryckor. Men satans ont tar det och det är så äckligt Bush kan inte beskriva vad det beror på, då får jag kräkas igen.

Men igår läste jag om behandlingsalternativ och fick läsa om 2 som alltså skaffade mig ett snabbt slut på kvällen. Grejjen är att jag är desperat, orkar inte vara hindrad mer nu. Så snart kanske jag får göra ngt radikalt iaf… Eller gå till en specialist i idrottsmedicin innan jag ger mig på att försöka separera hinnor från varandra… Uääääääääärk vad vidrigt.

För tidigt ja. H vaknade 6.30 efter 8 timmars sömn, inte riktigt effektivt. Hon hade kissat i sängen, men om hon hade gjort det kl 4 istället hade hon ju somnat om. Den här morgonen var det vara jag som somnade om :) Nu är vi dock alla vakna sen några timmar och det börjar bli dags för lördagsgodis och att ta sig ut. Helst sitter jag hemma till måndag morgon men jag inser att det inte går. Mot ytterdörren alltså.

//Ew.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s