2 små kattpojkar söker nytt hem.

Stig och Sixten, 8 år, söker nytt hem. Dom måste bo tillsammans som de oskiljaktiga bröder de är. Deras mamma dog väldigt tidigt i deras liv och därför har de särskilda personligheter som fäster sig väldigt till de människor som är snälla mot dom. Dom är innekatter men gillar att springa ut då och då (ganska ofta) för korta stunder i friheten. Sixten har fått operera bort vissa delar av sitt kisseri och äter specialfoder för att hålla koll på hans njurar som producerar stenar och grus, men han är okej när han har ordentligt med vatten och sitt specialfoder. Stig är en rätt stor herre som inte söker lika mycket närhet som Sixten men som gärna ligger i famnen när han väl får. Båda grabbarna är gula i färgen, ganska djup gul, nästan åt det röda.

Om ni tror att ni skulle kunna ge dessa grabbar ett hem, eller vet någon som kan, så hör av er på en gång, det är väldigt bråttom. Anledningen till flytten är att både min mamma och hennes sambo blivit allergiska, och det har nu gått så långt att tabletter inte längre hjälper.

Please!

Kram Ew.

Annonser

One thought on “2 små kattpojkar söker nytt hem.

  1. Åhh, Sixten.. Han var ju hur mysig som helst den gången vi sov hos din mamma.. Gosmisse, du anar inte hur sugen jag blir.. Men jag har fått kattstopp utfärdat tills vi bor i hus.. Jag förstår inte varför ;)
    Men kan inte du eller Hannah ta dem?

    Rädda missarna.. Eller kanske snarare rädda din mamma o J-O från att nysa ihjäl sig..!
    Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s