Trött.

Ja och inte bara trött. Jag har fan ont också. Fast det är lugnt. Var hos läkaren, och det var inte örat, det var nacken. Strange, för det gör ont i örat. Men så knixade han och tryckte lite, och se på fan, nu gör det ont i nacken. Också. Värme, bra ställning när jag jobbar, ligga bra när jag sover, inte bära för mycket. Och voltaren. När allt tidigare nämnt inte går att genomföra – voltaren. Voltaren is the shit.

Men det skulle gå över iaf, gjorde det inte det skulle jag ta kontakt med en sjukgymnast. As if. J får knåda, it’s what she does best, så ska det fan gå över.

Annars är det bra, jobbar i morgon och sen är jag ledig heeeeela torsdagen. Sen jobbar jag iofs fredag-tisdag. Men iaf.

Skolan börjar på måndag, helt bisarrt. Tillbaka till 3 helvetes-veckor där dagispersonal tror jag prioriterar bort mitt barn och familj och vänner är less på att göra mig tigga om hjälp. 3 veckor, sen får det vara nog. Fy fan. Ja, till nästa sommar då, då ska man ju också ha ett jobb för att ta sig igenom sommarmånaderna. Men med lite flyt kanske jag kan skaffa ett annat jobb, som BARA gäller när jag inte går i skolan. Det var verkligen hemskt i våras. Aja, man gör det man måste för att få ihop tillvaron!

Har preic städat klart efter att min pappa och unge huserat fritt i lägenheten över helgen, nu ser det ut som det brukar och jag ska krypa upp i soffan med bok, chips och cola. Det har jag förtjänat. Ja, förutom pizza i går OCH i söndags då. Och cola på det. Men av ngon outgrundlig anledning går jag inte upp iaf. Har jag faktiskt aldrig gjort, inte för att jag ätit upp mig. Nä, snarare mediciner och lack of trying att GÅ ned. När jag väl är uppe i vikt, då ökar det stadigt, men väl nere igen krävs det extrema yttre påverkan för att jag ska börja gå upp igen. Ta i trä.

Ååååh, med hösten kommer alltså skolan – med skolan slutar jobbet – och utan jobbet, vet ni vad jag kan göra då? TRÄNA. Alla vanliga pass på bra tider kommer tillbaka (inbillar jag mig) så att jag hinner träna OCH åka hem och ge ungen mat (blir väl gröt dom dagarna…..). För dom har barnpassning på mitt gym, och alla som träffat H vet att hon inte har några problem att hänga med andra vuxna. Jag behöver träna, ännu en anledning till nack-problemet tror jag, det finns inga muskler som orkar hålla emot när jag sitter med kass hållning på jobbet.

Bla bla bla bla bla som Han skulle säga. Vi hade många sådana blablabla sms innan vi blev tillsammans. Klubben för inbördes beundran, bara satt och talade om för varandra hur bra vi är. Fast det är vi ju, framförallt är vi jävligt bra tillsammans!

Sov gott,

Kram Ew.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s