Dreams dreams dreams

Där jag var nostalgisk i går är jag idag drömmande om framtiden. I mina tankar är ingenting omöjligt och det där hoppet och tilltron til framtiden jag alltid haft är tillbaka! Att vara naiv är en sak, och i kombination med att tro att allt är hopplöst är det livsfarligt, men i kombination med drömmar är det bara bra. Då låter man inga ”det går inte – det är omöjligt” ta över ens drömmar.

Tittade på lägenheter – det finns så mycket fint här i Luleå, i centrum med strålande utsikt. Hittade en på Lulebo dör jag och Haeyli hade kunnat bo i många år, men jag hamnade på plats 59 och har ändå inte råd med nästan 7000 i hyra :) Men det finns där – greppbart om bara några år. För tillfället nöjer jag mig med att drömma, vi har det bra som vi har det och vi trivs med våra liv.

Hämtade henne på dagis idag vid 11, då sov hon så jag gick hem med hennei vagnen, när jag parkerade henne på gräsmattan utanför vårt hus vaknade hon, och förvåningen och framförallt den ofrörställda glädjen över att det var JAG som var där får vem som helst att smälta. Hon säger mamma nu, så att man vet att det är mamma hon menar. Också det helt obeskrivligt skönt i själen.

2 dagar kvar, sen är det sommarlov. Tenta på torsdag – jag känner mig lugn inför den. Nya schemat inför hösten ser kanon ut, med ett undantag och det är en lärare som har svåra prov, ton av extra-papper utanför litteraturen och sjukt höga förväntningar och krav. I hennes urser fick jag g + vg + g. Och jag pluggade my ass off och fick ÄNDÅ bara 2 g och ett vg. Hmpf.

I da gska vi äta middag hos mamma, så slipper jag tänka på det. Midsommar närmar sig, lite ångest som med alla ”aftnar” i kalendern, men jag ska spendera den i gott sällskap med de 2 jag älskar mest, H och Han.

Nu ska jag plocka upp den berömda H för hon verkar inte vilja somna. Trodde hon var trött när hon lade sig på golvet och hade ett utbrott av ilska, men tydligen inte. Nu är hon iaf nöjd, pratar där inne bara :)

Kram Ew.

Annonser

One thought on “Dreams dreams dreams

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s