Ledsen bäbis.

Ingen glad tjej, hon har inte varit här sen i går. Kvar är bara en ledsen liten tjej :( Hela natten har hon vaknat var 5e minut och varit ledsen, jag upplevde det som att hon fick ont av att hosta för hon hade ingen feber. Så jag tog med henne till vårdcentralen IGEN och bad dom bortse från det faktum att hon nu var så otroligt pigg… Den här gången var hon dock inte det, hon fick ingen alvedon innan vi åkte… Hostmedicin fick vi iaf, så det är ju en liten tröst. Sen sov bäbisen i 3 timmar, plus 1 till, hos sin mormor. Här hemma har hon sovit en timme och nu är hon åter till att gråta gråta gråta. Mitt hjärta blöder och jag har ingen aning om vad som är fel. Har tappat all tilltro till sjukvården, sköterskorna är alltid så FÖRFÖRADE över att hon haft feber i 8 DAGAR och VARFÖR HAR DU INTE KONTAKTAT OSS medan läkarna säger ”vänta ut det, det är ett virus”. Well fuck you all. Hon vill inte äta, i princip inte välling heller, hon gråter oavsett om jag håller henne eller om hon sitter själv. Men nej, det är klart att en försämring dagligen i 8 dagar inte betyder att hon är sjuk.

Som ni förstår är jag JÄTTEGLAD och känner mig taggad. Njae. Jag är orolig, extremt orolig, och helt säker på att något är fel med henne, men som vanligt är det ingen som lyssnar. Jag, som är den minst hysteriska förstagångsmamman någonsin, som knappt ringt till sjukhus, läkare eller BVC överhuvudtaget, JAG kan ju inte ha någon känsla om hur hon har det.

Fick veta i dag att jag är klar med Gymnasiet. Tydligen var det ingen stor grejj. Men för mig är det det näst största i mitt liv hitills. Jag är klar. Så grattis till mig… Tänker fira det också, när bäbisen blir frisk. Antagligen ensam för ingen annan tycker nog att det är någon grejj men för mig är det som att ta studenten.

Nu ska jag sluta sprida min negativitet.

//Ew.

Annonser

2 thoughts on “Ledsen bäbis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s